Stages

 

In de derde en vierde klas neemt de stage een belangrijke plaats in.

Techniek Breed kent een oriƫnterende stage in het derde leerjaar en een beroepsvoorbereidende stage in het vierde leerjaar. Beide stages duren twee weken.

Zorg en Welzijn heeft in het derde leerjaar een stage van twee weken. In het vierde leerjaar is er het project De Springplank. In dit project lopen alle leerlingen minimaal dertien dagen stage in een verzorging-of verpleeghuis. Een week als blokstage van 4 dagen. De overige 9 dagen staan als een lintstage in het rooster . Daarnaast zijn er een aantal dagdelen waarop groepen van buiten te gast zijn op school. De Zorg en Welzijn leerlingen vervullen dan de rol van gastheer/gastvrouw. Of elders in Leerdam e.o.

Handel en Administratie heeft in het derde leerjaar een stage van twee weken. In het vierde leerjaar zijn er projecten samen met andere afdelingen en mbo`s.

Sport Dienstverlening en Veiligheid neemt actief deel aan activiteiten binnen de gemeente Leerdam op het gebied van Sport en Spel. Voorbeelden zijn het organiseren van buitenspeeldagen en sportdagen op basisscholen. Daarnaast hebben zij ook een blokstage van twee weken in leerjaar 3.

Presentatie4