Boekenfonds

 

Het Heerenlanden College heeft een eigen intern boekenfonds. Dat wil zeggen dat de school zelf er voor zorgt dat de leerlingen alle boeken krijgt. Deze huur- en werkboeken worden conform de landelijke regeling gratis geleverd.

Op vrijdag 18 augustus moeten de boeken voor het schooljaar 2017-2018 worden opgehaald in de gymzaal op de locatie Eksterlaan.

Elk pakket (met boekenlijst) wordt geleverd in een doos met een naamsticker. Je hoeft dus geen tas mee te nemen!

Meer kinderen op school? Dan is (bij vervoer per auto) het handig om alle pakketten in een keer mee te nemen, het liefst op de ophaaltijd van het jongste kind. Niet vergeten bij binnenkomst elk kind aan te melden.

Alle kinderen die op 10 juli 2017 ingeschreven staan op het Heerenlanden College krijgen automatisch hun boekenpakket. U hoeft dus zelf geen bestelling te plaatsen.

Is uw kind op vrijdag 18 augustus 2017 verhinderd, zorg er dan voor dat iemand anders het pakket voor u komt ophalen: een vriend, een klasgenoot, familie, buren, enz. Klik hier voor het ophaalschema.

Het Heerenlanden College onderschrijft de landelijke Gedragscode Schoolkosten en staat op de witte lijst van scholen die de gedragscode actief naleven.

Het Heerenlanden College heft voor de boeken geen borg.